Regler

FREMMØDE:
Når du ankommer til holdstart, er det vigtigt at fremmøde på kundecomputeren, da det ellers vil ligne en udeblivelse. Er du i tvivl kan du dog altid spørge instruktøren. Hvis dit fingeraftryk ikke virker på kundecomputeren skal du kontakte en instruktør og få taget et nyt.

Dit medlemsnummer har du fået ved indmelding, og din kode er de første fire tal i dit cpr nummer. Disse skal bruges til at logge ind på holdbookingsiden. Booking foregår enten online eller nede i studiet.

AFMELDING:
Afmelding af hold skal ske senest 3 timer før holdstart. Manglende fremmøde medfører et gebyr på 25 kroner, som betales i studiet eller via betalingsservice sammen med kontingentet.

Der er IKKE muligt for instruktøren at slette jer fra holdene, heller ikke ved at skrive til instruktøren via facebook eller privat.

HOLDBOOKING:
Det er muligt at møde op til holdtimerne uden, at have booket plads i forvejen, men i så fald er du ikke garanteret en plads. Her skal du huske at tilmelde dig ved kundecomputeren i centret ved ankomst

UNDERVISNING:
Melder man sig på et teknik hold, uanset hvilket niveau man er på, så følger man undervisningen..
Det er ikke meningen man øver andre tricks, det er meningen man  skal gøre det på fritræningsholdene.

Ligeledes: tilmelder man sig  Level 1, kan man ikke forvente at øve andet end Level 1 tricks. Så skal man komme på Level 2 for at få  nye udfordringer.

VÆR EN GOD TRÆNINGSMAKKER:
INGEN elever underviser andre elever, henvis altid til os instruktører, det er derfor vi er der, det glælder også på fritræningstimerne.

Man kan nemt få skader og selvom man bare gerne vil hjælpe hinanden, er det ikke altid sikkert, at det er sikkerhedsmæssigt eller teknikmæssigt korrekt.