Holdtyper

Lige meget hvilket hold du går på, så er det vigtigste for os, at du har det sjovt og rent faktisk lærer noget. Det betyder meget for os, at der er en god stemning og alle føler sig velkommen :-)

TEKNIK HOLD (1 gang i ugen)
- Den egentlige pole undervisning...

Level
-1-
Er forbeholdt de helt nye og der undervises kun i helt basis spins og tricks.
Level
-2-
Her bygger man videre på Level -1- og sammensætning af tricks forekommer på Level -2-. Tricks og spins som man skal kunne, kan ses i studiet.
Level
-3-             
En instruktør har nævnt for dig du kan komme videre, på baggrund af alt det du har lært på Level -1- og Level -2-.

ØVRIGE HOLD (2 gange i ugen)
- her er hold der kan hjælpe dig på vej til, at blive bedre til pole...

Fritræning Alle niveauer samlet. Altid en instruktør tilstede til at hjælpe, hvor netop DU er kommet til. Der undervises ikke i noget nyt, men hjælp til det du allerede har lært.
Udstræk   Er en vigtig del af pole, hvis du vil udføre dine trick og sammensætninger perfekte. Dette er for alle niveauer og der er fokus på intensiv udstrækning.
PoleFitness Fokus på cardiotræning og styrketræning. Hjælper til opbygning af din styrke. Du vil opleve øvelser på gulvet og stationstræning/cirkeltræning. 
SpinPole På Spinpole Alle levels, er man velkommen uanset hvilket level man er på. Der arbejdes, som på Spin Begynder, med kombinationer på spin. På denne time vil der være kombinationer både til de helt nye og mere krævende kombier til de mere øvede.
Open Pole Er en gratis time, her kan du træne selv pole eller strække. 
Der er ingen instruktør i denne klasse. Alle er velkomne.
Twerk Lære at ryste din røv og lave en lille koreografi mens det skaber en god stemning.
Chair På Chair øves der fræk koreografi på stol og gulv. Dans, hvor du lære dine kvindelige sider at kende og kommer dig til at føle dig mere feminin. Foregår mest på stol og gulv. Her kan du godt have lange bukser på.